Info

Teatteri
Navettakinossa on 50 istumapaikkaa, nouseva katsomo ja ensiluokkainen kuva- ja ääniteknologia. Lisäksi meiltä löytyy puulämmitys ja ulkohuussi – tunnelmaa siis riittää!

Ohjelmisto ja näytösajat
Elokuvaviikko alkaa perjantaina ja päättyy torstaina, joskin Navettakinossa esitykset ovat pääsääntöisesti vain viikonloppuisin. Julkaisemme tulevan elokuvaviikon ohjelmiston näytösaikoineen tiistaiaamuun mennessä. Pidätämme oikeuden ohjelmistomuutoksiin.

3D-näytökset
3D-elokuvien katseluun tarvitaan erikoislasit, jotka saa kassalta lipunoston yhteydessä. Lasit sopivat myös silmälasien päälle ja ne desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Varmista lasien toimivuus elokuvatrailerien aikana. Jos et näe elokuvaa kolmiulotteisesti, ota yhteyttä henkilökuntaan. Palauta lasit näytöksen jälkeen oven vieressä olevaan laatikkoon. Navettakinossa on käytössä XpanD:n 3D-tekniikka.

Elokuvaliput ja maksuvälineet

Navettakinossa käyvät maksuvälineenä:

  • Käteinen raha
  • ePassi (mobiilisovellus ja tekstiviesti)
  • Smartumin kulttuurisetelit
  • Gift4You -lahjakortti

Huom. korttimaksuja emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan.

Lippujen ennakkovaraus
Lippujen ennakkovaraus on mahdollista nettisivujemme kautta – klikkaa haluamaasi näytösaikaa ja varaa paikkasi! Huom. Puhelin- ja sähköpostivarauksia emme valitettavasti voi ottaa vastaan.

Leffaeväät
Navettakinosta löytyy luonnollisesti myös leffaeväät. Myynnissä on hyvä valikoima karkkia, sipsejä ja limuja.

Esteettömyys ja saavutettavuus
Elokuviin pääsee myös pyörätuolilla. Avustajakortti oikeuttaa avustettavan seurassa maksuttomaan sisäänpääsyyn. Osaan kotimaisista elokuvista on saatavissa tekstitys ja järjestämme näistä elokuvista aina myös tekstitettyjä näytöksiä. Joihinkin elokuviin on saatavissa kuvailutulkkaus näkövammaisille. Kuvailutulkkaus toimii asiakkaan omassa älypuhelimessa MovieReading -sovelluksen kautta (ladattavissa maksutta Android- ja iOS -puhelimiin). Avustajakortti oikeuttaa avustettavan seurassa maksuttomaan sisäänpääsyyn.

Ikärajat
Elokuvateattereissa ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta, mikäli lapsi on aikuisen seurassa. Jousto ei kuitenkaan koske ikärajaa 18. Jousto on tarkoitettu lapsen huoltajan harkittavaksi, eikä sitä kannata käyttää automaattisesti. Huoltajan on hyvä huomioida sekä lapsen yksilöllinen kehitys että elokuvan sisälto harkitessaan jouston käyttöä. Lisätietoa ikärajoista löytyy osoitteessa ikarajat.fi