Esteettömyys ja saavutettavuus

Saapuminen ja sisäänkäynti

Aivan sisäänkäynnin viereen voi pysähtyä autolla. Parkkipaikat sijaitsevat myös aivan välittömässä läheisyydessä. Teatterin ovelle johtaa muutama porras, jotka on varustettu kaiteella. Ulko-ovessa on kynnys ja oven korkeus on alle 180 cm. Ovet avataan 30 minuuttia ennen ensimmäistä näytöstä. Pyörätuolia käyttäville asiakkaille on erillinen sisäänkäynti suoraan saliin. Tämä sisäänkäynti on aivan pihan tasossa ja pyörätuolipaikka on heti oven vieressä.

Sisätilat

Aulasta saliin johtavassa ovessa on kynnys. WC-tila sijaitsee ulkona (ulkohuussi). Liikkumis- ja toimimisesteisen asiakkaan henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta näytöksiin. Avustavat koirat ovat tervetulleita.

Tekstitys ja kuvailutulkkaus

Kaikki ei-suomenkieliset elokuvat on tekstitetty suomeksi. Osaan kotimaisista elokuvista on saatavissa tekstitys heikkokuuloisille ja järjestämme näistä elokuvista tekstitettyjä näytöksiä. Joihinkin elokuviin on saatavissa kuvailutulkkaus näkövammaisille. Kuvailutulkkaus toimii asiakkaan omassa älypuhelimessa MovieReading -sovelluksen kautta (ladattavissa maksutta Android- ja iOS -puhelimiin sovelluskaupasta).